Fimoler – Forsøgs indlæg

Posted on: October 13th, 2019 by Asser Dueholm | No Comments

Min søster har lavet et fint blogindlæg om forskellige former for polymer ler. Det her er et forsøg på test af pingback og trackback. FIMO-serie inkluderer tre tydeligt forskellige ler samt leregenskaber. I det følgende vil vi forklare lidt om forskellen på dem. I danmark er Fimo ler bedre kendt som fimoler.

FIMO soft er glat og let at blande, hvilket gør den fantastisk til begyndere, FIMO professional er en hårdere ler, der holder fine detaljer godt, og den splinternye FIMO lædereffekt er et spændende og ekstremt alsidigt nyt modelleringsmateriale, det første af sin art . FIMO læder-effekt efterligner ikke kun udseendet og strukturen af ægte læder, det er også specielt designet til at have en lignende fleksibel kvalitet og konsistens som læder, når det bages, hvilket gør det ideelt til at skabe unikke smykker, tilbehør og husholdningsartikler.

Uanset om det er filigran-genstande fra professionelle kunstnere, selvdesignede smykkestykker, sæsonbestemte deco-ideer til hjemmet eller kreative aktiviteter med børn: FIMO er virkelig imponerende takket være dens fremragende egenskaber, let håndtering, høj stabilitet efter hærdning og omfattende produktsortiment.

Comments are closed.